Voor als het echt maatwerk in raamdecoratie moet zijn… en meer!

montage raamdecoratie

Voor als het echt maatwerk in raamdecoratie moet zijn… en meer!

Als specialist in raamdecoratie ontzorg ik particulieren, bedrijven, zorginstellingen en hotels met het maken van de juiste keuze

Samen met de (interieur)architect of (totaal)projectinrichter zoek en vind ik de beste oplossing voor het creëren van jarenlang gebruiksplezier en woongenot. Het geven van advies op maat combineer ik met doordacht monteren van alle soorten raamdecoratie en ook van schilderij ophangsystemen. Als het dus echt maatwerk moet zijn, bel of mail dan even.

De afgelopen 12 jaar heb ik projecten uitgevoerd voor grote zorginstellingen, hotels, kantoren maar ook particulieren die een kwalitatieve oplossing in raamdecoratie zoeken.

echt maatwerk moet zijn

 

Dus als het echt maatwerk moet zijn!

Mijn advies richt zich op de volgende oplossingen:

  • zonweringssystemen
  • gordijnrail
  • brandwerende/vlamwerende/brandvertragende/vlamvertragende gordijnstoffen
  • schilderij- ophangsystemen
  • elektrische gordijnrail

Ik houd in mijn advies rekening met openslaande ramen, deuren, de bewegingen in de woning of uw kantoor. Wat ik van cruciaal belang vind, is de juiste materialen inzetten voor de functies die u wenst en nodig heeft. De gordijnstoffen waar ik mee werk zijn brandwerend, vlamwerend, brand- en vlamvertragend.

echt maatwerk moet zijn

Ik maak graag een persoonlijke afspraak met u

Heeft U een vraag omtrent raamdecoratie, zonwering of schilderij ophangsystemen? Ik maak graag een afspraak met u voor een vrijblijvend advies op maat. Kom vrijblijvend, als het echt maatwerk moet zijn, naar onze showroom of maak een afspraak bij U op locatie.

Comments

  • september 16, 2016

    Gaaf om te zien, hoe je dit oppakt. En zeer nuttig voor jouw doelgroepen!

Sorry, the comment form is closed at this time.