Bij vouwgordijnen ben ik niet direct gebonden aan de standaard mogelijkheden. Vrijwel elk merk stof kunnen we op de systemen monteren. Dat is pas maatwerk! En natuurlijk met een brandwerendheid certificaat.

Wij bieden u de keuze uit meerder merken, in Zuid Limburg, met een gegarandeerde kwaliteit. Hier werken wij al jaren mee. Naar volle tevredenheid van onze klanten.  Suncolor® en Bandalux®  geven u de mogelijkheid het exact passende vouwgordijn voor uw situatie te realiseren. Elk merk biedt een range aan producten, met een eigen specialiteit.

Suncolor® vouwgordijnen: Vele kleuren gordijnstoffen. Profielen verkrijgbaar in 3 kleuren. Tot 600 cm breedte.

Bandalux® vouwgordijnen: Meerdere kleuren gordijnstoffen. Profielen verkrijgbaar in 2 kleuren. Tot 600 cm breedte.

 

Alle vouwgordijnen zijn te voorzien van elektrische motor en afstandbediening, eventueel ook te koppelen aan domotica

De meeste doeken zijn brandvertragend (B1/M1)

Als specialist in brandwerende gordijnen hebben wij ook een groot assortiment vouwgordijnen in brandvertragende stoffen. Dit wanneer het voor uw project noodzakelijk is. Denk hierbij aan zorginstellingen en hotels. Voor de kleinere beurs heb ik ook een collectie gewone stoffen. Kom naar onze showroom in Heerlen om de collectie te zien.

Aan welke prijzen moet u denken?

Vanzelfsprekend lever ik u maatwerk, inclusief montage. U krijgt bij Argea niet het massaproduct dat in slechts enkele maten verkrijgbaar is en daardoor niet passend is voor uw woning of project. De maatvoering is hier een belangrijke peiler. Ik kom graag bij u op locatie de mogelijkheden bespreken en het project inmeten. Ik geef u hier alvast een aantal voorbeelden van een aantal maten en prijzen:

  • optie 1: Suncolor® Vouwgordijn breed 99 cm x hoog 118 cm: Vanaf € 404,00
  • optie 2: Bandalux® Vouwgordijn breed 159 cm x hoog 99 cm: Vanaf € 206,00

 

 

Tevens kunnen wij alle brandwerende stoffen uit onze collecties van ADO projectstoffen, Artimo textiles, Delius, de Ploeg projectstoffen, Fuggerhaus, Holland Haag, Kobe Interior Design of Vescom op een vouwgordijnsysteem zetten. Vraag ons naar de verrassende mogelijkheden en/of combinaties.

.