Van simpele kleuren tot mooie design rolgordijn stoffen

Alle rolgordijnen in ons assortiment zijn te voorzien van elektrische motor en afstandbediening, eventueel ook te koppelen aan domotica. Ook zijn er brandvertragende stoffen verkrijgbaar. Argea in Heerlen biedt altijd maatwerk (dus uw rolgordijn is altijd op maat) inclusief inmeten en montage.

kooflijst rolgordijn

Bandalux kooflijst rolgordijn

Voor Zuid Limburg (wij werken ook in Belgisch Limburg) kunt u kiezen uit drie merken, met een gegarandeerde kwaliteit. Hier werken wij al jaren mee, naar volle tevredenheid. Zowel van onze zijde, als de kant van de consumenten.  Suncolor®, Bandalux® en Kadeco® geven u de mogelijkheid het exact passende rolgordijn voor uw situatie te realiseren. Elk merk biedt een range aan producten, met een eigen specialiteit en kleuren pallet.

Suncolor® rolgordijnen: Vele kleuren en design gordijnstoffen, profielen verkrijgbaar in 11 kleuren, cassettes in exclusieve kleuren, tot  350 cm breedte, frames voor kunststof kozijnen

Bandalux® rolgordijnen:  Meerdere kleuren gordijn- of screenstoffen, keuze uit drie vormen cassettes, mogelijkheid tot bekleden van de Deco Cassette, 5 profielkleuren, tot 600 cm breedte, uniek schroefloos Fit-systeem

Kadeco® rollos: uitgebreid kleurengamma en design stoffen, met montageprofiel of in cassette, in 2 kleuren tot 240 cm breedte

 

Neem hier contact op voor een advies op maat.

 

Sommige rolgordijn doeken zijn ook brandvertragend (B1/M1)

Als specialist in brandwerende gordijnen hebben wij ook in ons assortiment rolgordijnen met brandvertragende eigenschappen opgenomen. Wanneer het voor uw project noodzakelijk is, of u hier gewoon uit veiligheidsoverweging de voorkeur aan geeft. Het is altijd mogelijk om te kiezen uit een aantal brandvertragende rolgordijn-stoffen.

Zie voor de laatste nieuwtjes van BANDALUX® de pdf-folder Box-en.

 

Natuurlijk kom ik graag bij u langs voor advies dat bij u past. Klik hier voor contact. 

 

 

Aan welke prijzen moet u bij een rolgordijn denken?

Vanzelfsprekend lever ik de rolgordijnen op maat, inclusief montage. U krijgt bij Argea in Heerlen niet het massaproduct dat in slechts enkele maten verkrijgbaar is en daarmee in de meeste gevallen niet passend is voor uw woning of project. De maatvoering is hier een belangrijke peiler. Ik kom graag bij u op locatie de mogelijkheden bespreken en het project inmeten. Ik geef u hier alvast een aantal voorbeelden van een aantal maten en prijzen:

  • optie 1: Suncolor® rolgordijn breed 99 cm x hoog 118 cm: Vanaf € 86,00
  • optie 2: Bandalux® rolgordijn breed 159 cm x hoog 99 cm: Vanaf € 136,00
  • optie 3: Kadeco® rollo breed 179 cm x hoog 179 cm: Vanaf € 147,00

 

Elektrisch bedienbare rolgordijnen op 230 Volt of met accu!

Niet alleen elektrisch bedienbaar op 230 Volt maar ook met een batterijmotor. De “Litio” uitvoering (Litium-Ionen-Accu) geeft u maanden gebruiksplezier. Via een LED lampje geeft de batterij in de motor aan wanneer hij “nieuwe energie” nodig heeft. Deze variant van de Rollos (rolgordijnen) komen onder de naam Rollo-Revolution. Kom kijken in onze showroom in Heerlen hoe het werkt. U bent van harte uitgenodigd!

 

 

Voorbeelden van mogelijkheden:

 

 

Contact met Argea

Category: