Montage van raamdecoratie en gordijnrail

Montage raamdecoratie en railsystemen. In mijn startperiode heb ik uitsluitend gemonteerd voor Goelst Scandinavia ASNordeko ASGoelst NL BV en Eureka Internationaal BV. Hierdoor heb ik een grote kennis opgedaan van deze merken en systemen. Door de tijd heen ben ik steeds meer gaan monteren voor projectinrichters. Hierbij ben ik ook merken als Luxaflex, Sunway, BeCe, B&C projecten, STAS phs en Forest gaan monteren. Zowel zakelijk als particulier.

 

Cursussen om up-to-date te blijven

Doordat ik vaak tegen meetfouten aanliep, ben ik mij niet alleen gaan verdiepen in het inmeten van rail, maar ook in de gordijnconfectie. Hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd bij René Manders te Schaijk. Op een van deze cursusdagen kwam ik Sjoerd van der Lelie tegen van Atelier Van der Lelie, waarbij ik tot op heden nog altijd tot grote tevredenheid mijn gordijnen laat confectioneren. Ik had in het verleden al veel vaker voor en met projectinrichters met dit Atelier gewerkt.

 

wasetiket gordijnen
Een goede samenwerking met het Atelier voorkomt zoekraken bij het wassen.

Optimale samenwerking

Tegenwoordig worden hele projecten digitaal ingegeven en is de samenwerking nog beter, omdat er weinig fouten ontstaan door overschrijven van bonnen. Tevens wordt hier meteen ingegeven wat voor etiket de eindklant wenst. Voor de facilitair manager scheelt dit veel uitzoeken, want elke kamer heeft zijn eigen, zeer goed herkenbare etiket met kamernummer en wasvoorschriften.

 

Geeft u de voorkeur aan echt maatwerk?

Het plezier van gordijnen, zonwering, railsystemen, of een schilderijsysteem met een probleemloze werking. Montage speelt hierbij de belangrijkste rol. Een product functioneert immers nooit naar behoren, wanneer de montage verkeerd is uitgevoerd. Daarom hebben de montage tot onze specialiteit gemaakt. Alle benodigde apparatuur, kennis en ervaring staat tot mijn beschikking. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier. Zullen we een afspraak maken voor een persoonlijk montage-advies in Heerlen of bij u op locatie?