Bent u op zoek naar mooie en technisch hoogwaardige en zeer luxe gordijnrail systemen?

Dan is hier goed nieuws. Argea Raamdecoratie & Rails is dealer geworden van Interstil gordijnrail. Door de lange jaren ervaring op het gebied van het adviseren, leveren en monteren, kwam ook de vraag of het nog mooier en luxer kon. Hier is het antwoord:

Naast de merken G-rail by Goelst en Forest,  adviseren, leveren en monteren wij nu ook, in Limburg (NL/B) gordijnrail van het zeer luxe Duitse merk INTERSTIL. Zonder iemand te kort willen doen, sta ik volledig achter de volgende tekst van de heer Ed Janssen van Doorn (Interstil Benelux):

Buitengewoon design en een verfijnde techniek hebben één ding gemeen; ze ontstaan niet bij toeval. Ten grondslag hieraan ligt de overtuiging dat perfectie pas dan is bereikt als geen compromissen meer gemaakt moeten worden. Het is het resultaat van passie voor de zaak en liefde voor detail.

 

En weer een prijs: de iF DESING AWARD 2017

 

Deze passie deel ik met Ed en Interstil. Volledig gaan voor de vraag, eisen en mogelijkheden als het om een gordijnrail gaat. Je niet laten stoppen door problemen bij de montage, maar altijd op zoek naar de “uitersten”. Met deze combinatie Argea en Interstil is er een ijzersterk pact gesloten voor Zuid Limburg en Belgisch Limburg. Wilt u modellen of mogelijkheden zien? Kom naar onze showroom in Heerlen. Wij zijn er niet altijd, dus geef voor de zekerheid even een belletje naar 045-5631208. Dan maken we tijd voor u bij een vers kopje koffie!

 

Echte luxe en kwaliteit

Hier moet je niet over schrijven, maar foto’s laten spreken!

 

 

Wilt u meer weten over de details van Interstil gordijnrail, download hier de brochure service (duits). Wilt u nog meer voorbeelden zien van deze prachtige en technisch hoogwaardige rail? Download hier de brochure: “het bedrijf Interstil” (duits). U zult verbaasd staan over de mogelijkheden.

 

Advies of modellen nodig? Bel of mail ons!