Horren van DFM voor een goede nachtrust

DFM horren maken het mogelijk om te ventileren zonder vliegende insecten binnen te laten. Muggen kunnen je uit de slaap houden, kunnen steken en ziektes overbrengen. Vliegen bevuilen de oppervlakken waarop ze landen en wespen kunnen pijnlijk steken. Een hor is de beste methode om deze beestjes buiten de deur te houden.

Omdat horren zo functioneel zijn moeten ze nauwelijks opvallen en makkelijk zijn in het gebruik. Daarnaast moeten ze altijd hun werk doen in een periode van overlast. Horren worden dagelijks gebruikt, in weer en wind. Met name horren die voor deuren worden ingezet worden tientallen keren per dag geopend en gesloten en moeten dus zeer duurzaam zijn. Daardoor kunnen DFM horren vele jaren mee en omdat we onze horren kunnen repareren, is de levensduur vaak weer te verlengen.

 DFM Horren

DFM horren zijn in te delen in 3 types:

  1. vaste horren: vlak opgespannen gaas in een frame. Het gaas is altijd zichtbaar voor de opening.
  2. rolhorren: gaas rolt op in een cassette. Het gaas is vlak en niet zichtbaar als de hor niet in gebruik is.
  3. plisséhorren: gaas vouwt op in de cassette. Het gaas is geplisseerd en vouwt op in een cassette, en dus niet zichtbaar als de hor niet in gebruik is.

Tevens is er een combinatie van een plissé hor met een plissé verduisterende stof. Overdag een hor en ‘s avonds/’s nachts functioneert het als raambekleding. Toch weer makkelijk.

DFM Horren

dubbele mogelijkheid

 

Welke uitvoering wilt u hebben?

Zoals u op onderstaande foto’s kunt zien, zijn er diverse uitvoeringen mogelijk van een een plissé hordeur.  Wordt het een enkele, een dubbele of een bilaterale uitvoering. De keuze is geheel aan u.

Welke kleuren vindt u leuk voor profiel of gaas?

Ook de kleuren van de profielen of zelfs het kleur gaas. Niets zo saai als witte profielen met zwart gaas erin. Wat dacht u van een houtkleurig profiel, zodat de (plissé) horren bijna niet opvallen in hun houten omgeving? Zo makkelijk gaat dat met DFM horren.

 

DFM Horren

houtkleur

Goede nachtrust onontbeerlijk

Iedereen weet dat een goede nachtrust, zelfs in Zuid Limburg, onontbeerlijk is voor een goede gezondheid. Laat uw nachtrust dus niet verstoren door vervelende insecten, zoals muggen, vliegen en andere varianten. Bel voor DFM horren om in te meten of te adviseren met Argea in Heerlen.