HONINGRAAT PLISSÉS

Met Suncolor, Bandalux en Kadeco hebben wij, in Zuid Limburg, de mogelijkheid exact passende duette plissé gordijnen voor uw situatie te realiseren. Elk merk biedt een range aan producten, met een eigen specialiteit. Hier werken wij al jaren mee, tot volle tevredenheid van onze klant.

Suncolor® Duette:  Vele kleuren plissé stoffen, profielen verkrijgbaar in 4 kleuren, tot 300 cm breedte

Bandalux® Plissé Cell: Meerdere kleuren plissé stoffen, profielen verkrijgbaar in 5 kleuren, tot 300 cm breedte, uniek schroefloos Fit-systeem

Kadeco® Faltstore Duo: uitgebreid kleurengamma stoffen, met profiel in 2 kleuren tot 240 cm breedte

 

Alle duette plissé gordijnen zijn te voorzien van elektrische motor en afstandbediening, eventueel ook te koppelen aan domotica

Enkele doeken zijn ook brandvertragend (B1/M1)

Als specialist in brandwerende gordijnen hebben wij ook duo plissé gordijnen met brandvertragende eigenschappen opgenomen. Wanneer het voor uw project noodzakelijk is, is dat dus geen probleem. Het is mogelijk om te kiezen uit een aantal brandvertragende stoffen. Kom naar onze showroom in Heerlen om deze plissé stoffen te bekijken.

 

Aan welke prijzen moet u bij een duette of honingraat plissé denken?

Vanzelfsprekend lever ik u maatwerk, inclusief montage. U krijgt bij Argea niet het massaproduct dat in slechts enkele maten verkrijgbaar is. Daardoor is het in de meeste gevallen niet passend voor uw woning of project. De maatvoering is hier een belangrijke peiler. Ik kom graag bij u op locatie de mogelijkheden bespreken en het project inmeten. Ik geef u hier alvast een aantal voorbeelden van een aantal maten en prijzen:

  • optie 1: Suncolor® Duette breed 99 cm x hoog 118 cm: Vanaf € 358,00
  • optie 2: Bandalux® Plissé Cell breed 159 cm x hoog 99 cm: Vanaf € 401,00
  • optie 3: Kadeco® Wabenplisse breed 179 cm x hoog 179 cm: Vanaf € 368,00

 

Hieronder laat ik een voorbeeld zien van duette plissé gordijnen. In dit geval de Plissé Cell van Bandalux: