Montage van raamdecoratie en gordijnrails is onze specialiteit

Plissé jaloezie

Montage van raamdecoratie en gordijnrails is onze specialiteit

De juiste montage voor jarenlang gebruiksplezier

Bij Argea hebben wij van montage onze specialiteit gemaakt. Voor elk product geldt dat je er pas volop plezier van hebt als het ook goed is gemonteerd. Met 12 jaar ervaring in raamdecoratie en rails hebben wij alle kennis in huis om de beste oplossing te bieden. Zo verzekeren wij u van optimaal woongenot, of een plezierige werkomgeving.

Ook de levensduur komt ten goede door juiste montage.  Ervaringen uit de praktijk hebben laten zien dat er overmatige slijtage van de interne delen of koorden ontstaan. Ook het niet goed functioneren van de geleverde producten is een veel voorkomend probleem. Daarom spreken wij bij het advies ook alle gebruiksmogelijkheden door, zodat u een optimaal product aanschaft met maximaal gebruiksgemak.

Wij zorgen voor een optimale sfeer en uitstraling

De aanschaf van nieuwe gordijnen, zonwering of railsystemen is een hele investering. Daar wilt u dan ook jarenlang plezier van hebben. Dat plezier staat of valt natuurlijk met de kwaliteit van het product en dat komt de sfeer en uitstraling ten goede. Daarom werk ik ook graag met interieur architecten en interieur stylisten die een optimale sfeer weten te creëren.

Daarnaast is  de montage van het grootste belang. Een product functioneert immers pas perfect bij de juiste montage. Van een goed gemonteerd product kunt u volop genieten en heeft u jarenlang plezier. Daarom hebben wij daar bij Argea onze specialiteit van gemaakt.

 

Wij kunnen elk systeem bevestigen

Boren en schroeven is niet altijd de beste oplossing. Wist u dat er schroefloze systemen zijn voor kunststof kozijnen? Of wat dacht u van mooie basis profielen getaped op aluminium kozijnen waaraan de raamdecoratie bevestigd is. Bij het verwijderen van de profielen is er geen schade aan de bestaande kozijnen. Deze profielen kunnen ook in alle RAL kleuren gespoten worden.

 

 

Argea beschikt over alle benodigde apparatuur en kennis om alle soorten raamdecoratie en schilderij-ophangsystemen te bevestigen. Of het nu gaat om een  lastige hoek in uw woonkamer of om een zwaar object dat u wilt ophangen. Schakel ons in voor uw montageprobleem en wij lossen het op. Met onze unieke montagesystemen bent u verzekerd van jarenlang probleemloos gebruiksplezier.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen doen.