Akoestiek en gordijnstoffen, hoe zit dat eigenlijk?

 Gordijnen zijn een belangrijk element in een gebouw of woning. Ze dragen bij aan het gebruiksplezier of woongenot en sfeer. Bovendien maakt u vaak een keus voor jaren, daarom is een goede keus dan erg belangrijk. Daarbij zijn niet alleen de kleur en andere kenmerken, zoals brandwerendheid van de gordijnstof belangrijk. Ook de akoestiek van de ruimte kunnen sterk beïnvloed worden door gordijnstoffen. Kijk dus ook goed naar de akoestische eigenschappen van de stoffen. Hoe zit dat eigenlijk?

De juiste montage voor jarenlang gebruiksplezier

Bij Argea hebben wij van montage onze specialiteit gemaakt. Voor elk product geldt dat je er pas volop plezier van hebt als het ook goed is gemonteerd. Met 12 jaar ervaring in raamdecoratie en rails hebben wij alle kennis in huis om de beste oplossing te bieden. Zo verzekeren wij u van optimaal woongenot, of een plezierige werkomgeving.

Als specialist in raamdecoratie ontzorg ik particulieren, bedrijven, zorginstellingen en hotels met het maken van de juiste keuze

Samen met de (interieur)architect of (totaal)projectinrichter zoek en vind ik de beste oplossing voor het creëren van jarenlang gebruiksplezier en woongenot. Het geven van advies op maat combineer ik met doordacht monteren van alle soorten raamdecoratie en ook van schilderij ophangsystemen. Als het dus echt maatwerk moet zijn, bel of mail dan even.
De afgelopen 12 jaar heb ik projecten uitgevoerd voor grote zorginstellingen, hotels, kantoren maar ook particulieren die een kwalitatieve oplossing in raamdecoratie zoeken.