Rene ten Haken Argea

Rene ten Haken

Specialist in Raamdecoratie & Rails

Voor als het echt maatwerk moet zijn

Als specialist in raamdecoratie ontzorg ik particulieren, bedrijven, zorginstellingen en hotels met het maken van de juiste keuze. Samen met de (interieur)architect of (totaal)projectinrichter zoek en vind ik de beste oplossing voor het creëren van jarenlang gebruiksplezier en woongenot. Het geven van advies op maat combineer ik met doordacht monteren van alle soorten raamdecoratie en schilderij ophangsystemen.

De afgelopen 12 jaar heb ik projecten uitgevoerd voor grote zorginstellingen, hotels, kantoren maar ook particulieren die een kwalitatieve oplossing in raamdecoratie zoeken.

 

Mijn motto: een meter is geen 99 of 101 cm!

Hoe ik u adviseer

Als specialist in raamdecoratie en rails houd ik in mijn advies altijd rekening met openslaande ramen, deuren, de bewegingen in de woning of uw kantoor. Wat ik van cruciaal belang vind, is de juiste materialen inzetten voor de functies die u wenst en nodig heeft.

 

Een mooi product op de juiste plaats!

 

Mijn advies richt zich op oplossingen betreffende zonweringssystemen, gordijnrails, schilderij-ophangsystemen en elektrische gordijnrails. De gordijnstoffen waar ik mee werk zijn brandwerend, vlamwerend, brand- en vlamvertragend.

MIJN BELANGRIJKSTE VAARDIGHEDEN

Inmeten: meten is weten 90%
Visualiseren van oplossingen 85%
Ruimtelijk inzicht 75%
Projectmatige organisatie 80%
Secuur werken 90%